Teamontwikkeling

Onze programma’s zijn ontworpen om jou en je team te helpen bij het ontwikkelen van effectieve samenwerkingsvaardigheden, het verkrijgen van inzicht in gedrag en het bevorderen van persoonlijke groei. 

Het doel is om het team te helpen een veerkrachtige en zelfverzekerde houding te ontwikkelen, zodat iedereen zich van betekenis kan voelen.

De trainingen en workshops zijn vaak maatwerk en geheel afgestemd op de behoefte van het team of de organisatie. 

The Backbone Collective heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van trainingen en workshops gericht op de film en creatieve sector, onderwijssector (zowel studenten als docenten), zorg en welzijnswerk en publieke sector (overheidsorganisaties). 

Ik werk graag samen met een groep bevlogen en ervaren trainers en coaches die elk hun specialisme hebben. Samen vormen wij een collectief (link naar het team) en zijn trots op onze samenwerking met organisaties als de Nederlandse Filmacademie (AHK), BBKwadraat, Hogeschool Inholland te Rotterdam, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Incluzio e.v.a.

Bij The Backbone Collective draait een training, workshop of coaching niet alleen om persoonlijke groei op korte termijn, maar om een duurzame investering in blijvende ontwikkeling.

We zoeken samen naar waar de beweging zit, en waar het verschil te voelen is. Deze investering heeft niet alleen een positief effect op het individu, maar ook op de bredere gemeenschap waar wij deel van uitmaken.

Join The Backbone Collective! 

Het Team

 • Noortje Grootscholten

  Als Vitaloog® sta ik (jong-)volwassenen bij met het (leren) maken van duurzame keuzes met betrekking tot hun vitaliteit, loopbaan en ontwikkeling zodat ze, in eigen regie, hun levenskwaliteit vergroten.

  Als je weet wat je talenten zijn, waar je kracht ligt kun je overwogen keuzes maken. Je krijgt grip op je leven. Ik wil het leven van mensen verbeteren door die zelfredzaamheid te vergroten zodat mensen krachtiger, vitaler en met zelfvertrouwen hun leven leiden. 

  Door mijn sociale en communicatieve vaardigheden, mijn werkervaring en leven in het buitenland kan ik mij snel inleven en aanpassen aan verschillende culturen en doelgroepen. 

  De trainingen/workshops kunnen in company plaatsvinden op de eigen locatie of op een sfeervolle locatie in Amsterdam-Noord bij Rumah Yoga.

  Wil je juist meer weten over de trainingen en workshops die zich richten op specifieke thema’s? Klik dan op de volgende link om daar meer over te ontdekken: (link invoegen).

 
 • Annelieke Telle
Bio volgt
 
 • Ed Caffin

Bio volgt