BACKBONE
BACKBONE
COLLECTIVE
COLLECTIVE
Gericht op effectieve samenwerking, inzicht in gedrag en persoonlijke groei.
Om met een veerkrachtige ruggengraat in het leven te leren staan.

Het Aanbod

De trainingen/workshops kunnen in-company plaatsvinden op uw eigen locatie, of op onze sfeervolle locatie in Amsterdam-Noord bij Rumah Yoga, of een andere passende locatie.

Neem contact op om meer aanvullende informatie te ontvangen over het aanbod en de tarieven. 

E-mail: [email protected]

Telefoon: +31 6 14388977

Persoonlijke ontwikkeling in het MBO/HBO/WO onderwijs

Bij The Backbone Collective helpen we jongvolwassenen hun persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden en passies te ontdekken, zodat ze hun weg vinden in het leven en positieve veranderingen in de samenleving kunnen bewerkstelligen.

Samen met onderwijsinstellingen, bedrijven en maatschappelijke organisaties bevorderen we bewustzijn over persoonlijke en maatschappelijke groei in een snel veranderende wereld.

We ontwikkelen leerlijnen en programma’s, coördineren projecten en coachen onderwijsprofessionals en studenten.

Onze focus ligt op het verbeteren van communicatievaardigheden, veerkracht en weerbaarheid, stressvermindering en het bereiken van persoonlijke doelen.                      

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zorgt voor:

 

Trots zijn we op de succesvolle samenwerking met de Nederlandse Filmacademie, waarbij onze leerlijn professionele ontwikkeling zich heeft bewezen als een waardevol format. 

Coaching

Soms ervaren we momenten waarop we vastlopen en niet weten hoe we verder moeten.  Coaching kan een sleutel zijn om je te helpen de antwoorden te vinden en zelfstandig aan de slag te gaan, zelfs buiten de sessies om.

Misschien loop je steeds weer tegen dezelfde obstakels en patronen aan in je werk of relaties. Of misschien voel je je al een tijdje niet gemotiveerd, angstig, gestrest of neerslachtig. Samen gaan we op onderzoek om inzicht te krijgen in je mentale, fysieke en emotionele toestand, en je te leren hoe je zelf actie kunt ondernemen.

Tijdens onze coachingssessies zul je jezelf opnieuw ontdekken en een dieper begrip krijgen in jouw gedragsvoorkeuren, communicatiestijl en patronen. We zullen ook de invloed van jouw familiesysteem verkennen.  Met deze kennis kun je met mildheid voor jezelf en je achtergrond de juiste stappen gaan zetten en weer volop in beweging komen.

Hoewel coaching geen therapie is, kan het een doeltreffende manier zijn om bewustzijn te krijgen en regie te nemen over de uitdagingen in je leven

FILM CONSULTANCY& MEDIATION

Als gespecialiseerde mediator in de filmindustrie bied ik:

  • Hulp bij het vinden van oplossingen voor conflicten met collega’s of zakelijke partners.
  • Begrip en vertegenwoordiging van de belangen van alle betrokken partijen.
  • Duurzame oplossingen die niet alleen het huidige conflict oplossen, maar ook zorgen voor betere samenwerking in de toekomst.
 

Als HR-consultant gespecialiseerd in de filmindustrie bied ik:

  • Professioneel advies en ondersteuning op het gebied van HR.
  • Hulp bij het aantrekken, behouden en ontwikkelen van talentvolle medewerkers.
  • Creëren van een gezonde bedrijfscultuur die past bij jouw organisatie en de branche.
 

Neem vrijblijvend contact op, om te ontdekken hoe ik jouw organisatie kan ondersteunen.

download-1
1549973843024
download
mbo-amersfoort-corporate-logo