BACKBONE
BACKBONE
“You’re wishin’ too much, baby. You gotta stop wearing your wishbone where your backbone oughtta be.” ― Elizabeth Gilbert.
COLLECTIVE
COLLECTIVE
Gericht op effectieve samenwerking, inzicht in gedrag en persoonlijke groei.
Om met een veerkrachtige ruggengraat in het leven te leren staan.

Coaching

 

Soms voelen we ons een beetje vastzitten, weten we even niet hoe we verder kunnen. 

In dat geval kan coaching behulpzaam zijn, vooral als je het gevoel hebt dat je zelfstandig aan de slag kunt gaan met je vraag buiten de sessies om.

Misschien ervaar je steeds dezelfde obstakels of patronen in je werk of relaties, of voel je je al een tijdje niet gemotiveerd, angstig, gestrest of somber. Ik kan je helpen om meer inzicht te krijgen in wat er mentaal, fysiek en emotioneel met je gebeurt en hoe je daar zelf actie in kunt ondernemen.

Tijdens de coaching leer je jezelf opnieuw kennen en krijg je meer inzicht in jouw voorkeuren op het gebied van gedrag, communicatie en patronen, evenals het familiesysteem waar je uit voortkomt. Op die manier kun je vanuit begrip voor jezelf en je achtergrond de juiste stappen zetten en weer beweging voelen.

In de coaching wordt jouw zelfsturende en zelfhelende vermogen aangesproken. Hoewel coaching geen therapie is, kan het een doeltreffende manier zijn om een nieuwe stap te zetten.

Mijn manier van coachen is met hart, humor en handigheid. 

Bij aanvang van een coachsessie bespreek jij het probleem of de kwestie waar je mee zit. Tijdens de sessie stel ik diverse vragen die jou aanmoedigen om dieper na te denken over de kern van het probleem. Soms doen we oefeningen of gebruiken we andere manieren om de zaken op te helderen en overzichtelijker te maken. Het doel van de sessie is dat je aan het einde ervan meer grip hebt op de kwestie en ook enkele ideeën hebt over hoe je het kunt aanpakken. Omdat iedere persoon uniek is, zal geen enkel coachtraject hetzelfde zijn. Soms is 1 sessie genoeg om weer te weten hoe je verder kunt, soms zijn meerdere sessies nodig om met hernieuwde motivatie verder te gaan op je pad.

 

Ik bied je een veilige omgeving waarin je je vraag kunt onderzoeken, zelfs als je coachvraag nog niet helemaal duidelijk is. Samen verkennen we jouw vraag en werken we aan het verduidelijken ervan. Gedurende het coachtraject ben ik jouw gelijkwaardige partner en begeleider. Ik bewaak en structureer het proces, zodat jij in staat bent om jouw eigen antwoorden te vinden en stappen te zetten richting jouw doelen.

 

Iedereen, ongeacht afkomst of achtergrond, is welkom.

And.. I also welcome English speaking clients.

 

Pay it forward, er zijn 2 coachtrajecten per jaar gratis te volgen voor mensen die dat nodig hebben maar niet kunnen betalen.

Ken je iemand of ben je iemand?

Mail voor meer informatie en mogelijkheden.

 

Werkwijze

Tarieven en locatie

Normaal tarief:
95 euro voor een sessie van 1 uur.

Studententarief (tot 25 jaar):
50 euro voor een sessie van 1 uur.

Locatie:
Rumah Yoga in Amsterdam-Noord of online.

Pay it forward
Er zijn 2 coachtrajecten per jaar gratis te volgen voor mensen die dat nodig hebben maar niet kunnen betalen.

Ken je iemand of ben je iemand?

Mail voor meer informatie en mogelijkheden.

Locatie:
Rumah Yoga in Amsterdam-Noord of online.