BACKBONE
BACKBONE
“You’re wishin’ too much, baby. You gotta stop wearing your wishbone where your backbone oughtta be.” ― Elizabeth Gilbert.
COLLECTIVE
COLLECTIVE
Gericht op effectieve samenwerking, inzicht in gedrag en persoonlijke groei.
Om met een veerkrachtige ruggengraat in het leven te leren staan.

Coaching

Voel je soms dat je vastzit en niet weet hoe je verder kunt met blijvend effect? Coaching kan een waardevolle ondersteuning bieden, vooral als je zelfstandig aan de slag wilt gaan buiten de sessies om.

Ervaar je herhaaldelijk obstakels of patronen in je werk of relaties? Voel je je al een tijdje niet gemotiveerd, angstig, gestrest of neerslachtig? Ik help je graag om meer inzicht te krijgen in je mentale, fysieke en emotionele welzijn, en om stappen te zetten naar actie en groei.

Ontdek tijdens de coaching je echte ik en krijg inzicht in je gedrag, communicatie, patronen, evenals de invloed van je familieachtergrond. Vanuit meer begrip voor jezelf en je achtergrond kun je de juiste stappen zetten en weer beweging ervaren.

Coaching stimuleert je zelfsturend en helend vermogen.

Hoewel coaching geen therapie is, kan het een heel effectieve manier zijn om een nieuwe stap te zetten.

Ben je filmmaker of werkzaam in de creatieve sector? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met mijn kennis en ervaring begrijp ik goed waar je als maker tegenaan loopt.                                  

Relatie & Familie coaching

Ook stellen of gezinnen met een vraag of probleem zijn welkom.

Versterk jullie band, breek vastgeroeste patronen, en verbeter de communicatie. Laat de coaching jullie helpen om meer begrip voor elkaar te krijgen. Of je nu worstelt in je relatie of gewoon de puntjes op de i wilt zetten, relatiecoaching kan enorm helpen voor een gezonde, bloeiende relatie. Wat de uitkomst ook gaat zijn.

Ook voor gezinnen kan het soms fijn zijn om extra licht te schijnen op bepaalde patronen en te begrijpen waar dat vandaan komt en hoe daarmee omgegaan kan worden. 

Als gecertificeerd trainer ‘Beschermjassen’, een methode die gebaseerd is op systeemtherapie, kan ik helpen om praktisch inzicht te krijgen in de gezinsdynamiek. 

Mijn coachingsaanpak kenmerkt zich door hart, humor en handigheid.

Bij aanvang van een sessie bespreken we het probleem of de kwestie waar je mee zit. Tijdens de sessie stel ik doelgerichte vragen die je helpen om dieper na te denken over de kern van het probleem.

We kunnen oefeningen doen of andere methoden gebruiken om zaken op te helderen en overzichtelijker te maken. Het doel van de sessie is dat je aan het einde meer grip hebt op de kwestie en concrete ideeën hebt over hoe je het kunt aanpakken. 

Elk coachtraject is uniek, omdat elke persoon uniek is. Soms is één sessie voldoende om weer op weg te kunnen, en soms zijn meerdere sessies nodig om met hernieuwde motivatie verder te gaan.

In een veilige omgeving kun je jouw vraag verkennen, zelfs als die nog niet helemaal duidelijk is. Samen zullen we jouw vraag verduidelijken en onderzoeken. Tijdens het coachtraject ben ik jouw gelijkwaardige partner en begeleider. Ik bewaak en structureer het proces, zodat jij in staat bent om jouw eigen antwoorden te vinden en stappen te zetten richting jouw doelen.

 

Werkwijze

Tarieven en locatie

Regulier tarief:

95 euro voor een sessie van 1 uur.

Studententarief (tot 25 jaar):

50 euro voor een sessie van 1 uur.

Relatie & Familie coaching:

125 euro voor een sessie van een uur.

Locatie:
Rumah Yoga in Amsterdam-Noord of online.

Pay it forward
Er zijn 2 coachtrajecten per jaar gratis te volgen voor mensen die dat nodig hebben maar niet kunnen betalen.

Ken je iemand of ben je iemand?

Mail voor meer informatie en mogelijkheden.