Het Team

 • Anna de Beus

  Even voorstellen: ik ben Anna de Beus, mijn achtergrond ligt in de filmwereld als art director, producer en als agent van regisseurs en scenaristen. Ik genoot altijd enorm van het leven op de dynamische filmset maar stiekem miste ik iets.. echte verbinding en betekenisgeving voelen.

  Mijn verlangen om mensen te begeleiden en mijn creatieve achtergrond te kunnen combineren, komt samen in coaching en trainingsbureau The Backbone Collective.

  Tijdens de workshops, trainingen en coaching sessies werk ik samen met jou om te oefenen in effectieve communicatie, bewustwording op innerlijke blokkades en het stellen van gezonde grenzen.

  Ik noem het ook wel innerlijke krachttraining.

 • Noortje Grootscholten

  Als Vitaloog® sta ik (jong-)volwassenen bij met het (leren) maken van duurzame keuzes met betrekking tot hun vitaliteit, loopbaan en ontwikkeling zodat ze, in eigen regie, hun levenskwaliteit vergroten.

  Als je weet wat je talenten zijn, waar je kracht ligt kun je overwogen keuzes maken. Je krijgt grip op je leven. Ik wil het leven van mensen verbeteren door die zelfredzaamheid te vergroten zodat mensen krachtiger, vitaler en met zelfvertrouwen hun leven leiden. 

  Door mijn sociale en communicatieve vaardigheden, mijn werkervaring en leven in het buitenland kan ik mij snel inleven en aanpassen aan verschillende culturen en doelgroepen. 

  De trainingen/workshops kunnen in company plaatsvinden op de eigen locatie of op een sfeervolle locatie in Amsterdam-Noord bij Rumah Yoga.

  Wil je juist meer weten over de trainingen en workshops die zich richten op specifieke thema’s? Klik dan op de volgende link om daar meer over te ontdekken: (link invoegen).

 
 • Annelieke Telle
Bio volgt
 
 • Ed Caffin

Bio volgt